Головна Культура В Івано-Франківську пройшов перший «Соловʼїною Fest» (фото)

В Івано-Франківську пройшов перший «Соловʼїною Fest» (фото)

0

Нещодавно у Івано-Франківську відбувся перший «Соловʼїною Fest», який започаткувала співачка Sanna за підтримки Департаменту культури Івано-Франківської міської ради.
На одній із головних площ міста під відкритим небом зібрались артисти, актори, музиканти та танцюристи задля того, щоб розказати та показати людям, яка гарна та співоча українська мова. І це не просто так, тому що метою фесту була саме популяризація нашої державної мови.

Організаторку підтримали зірки, які залюбки доєднались до заходу, серед них: актор Олексій Гнатковський, співачка TAYNA, фольклорні співачки сестри Бабіїв, танцювальна студія Soloway dance studio, ведучою заходу була радіоведуча Юлія Чікель. Благодійною метою був збір на евакуаційні ноші для однієї з штурмових бригад на фронті.

⁃ Ми ще влітку придумали концепт такого заходу, але все не складалось. А потім все відбулось як має бути і нам вдалося провести «Соловʼїною Fest» навіть краще, ніж я собі думала. Ми мали одразу дві добрі мети – популяризація української та допомога нашим хлопцям на передовій. Можливо саме тому все вдалося. Коли робиш гарні справи, увесь Всесвіт іде тобі назустріч. Це перший такий захід, але ми плануємо зробити такий формат по різних містах країни. Сподіваємось, все вийде! – поділилась Sanna.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version