Головна Суспільство 22 жовтня у Брошнів-Осадському Народному домі зібралась громада, щоб задонатити кошти для...

22 жовтня у Брошнів-Осадському Народному домі зібралась громада, щоб задонатити кошти для підтримки військових

0

22 жовтня у Брошнів-Осадському Народному домі зібралась громада, щоб спільно з відомим гуртом ADORO з м. Івано-Франківська задонатити кошти для підтримки військових Збройних сил України.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Брошнів-ОсадськуТГ


Слід наголосити, що вказаний гурт був створений у жовтні 2020 року, і цьогорічний місяць жовтень вирізняється активним проведенням благодійних турів у підтримку ЗСУ, які відбуваються у громадах Калуського району, і в Брошневі-Осаді зокрема. Засновником і учасником гурту є Дмитро Котович.


Чудовий акапельний спів, який чергувався з декламуванням поезії, вражав, торкаючись глядацьких сердець. У тематику виступу було включено духовні та патрітичні, українські народні пісні. Під час виступу гурту проводився благодійний збір коштів.


За прекрасний дарований день гостям селища – гурту ADORO подякували головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Брошнів-Осадської селищної ради Ірина Курташ та директор Брошнів-Осадського Народного дому Ганна Лабин. “Дякуємо за те, що надихаєте людей до Перемоги, що пропагуєте нашу українську пісню, що спільно допомагаємо ЗСУ. Слава Богу! Слава Україні! Героям слава!” – наголосила Ірина Курташ.


А зал подякував ADORO гучними оплесками.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version