Головна Суспільство У Івано-Франківську відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань гуманітарної політики

У Івано-Франківську відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань гуманітарної політики

0

В Івано-Франківській міській раді триває сесійний тиждень. 20 жовтня 2023 року відбудеться пленарне засідання чергової 38-ї сесії міської ради. Від так напередодні роботи депутатів у сесійній залі триває робота у депутатських комісіях.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Івано-Франківську міську раду.


Сьогодні, 17 жовтня 2023 року, відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань гуманітарної політики під головуванням Досюк Уляна.


На засіданні комісії депутати розглянули наступні проекти рішень:

– Про затвердження Положення про порядок звільнення деяких категорій осіб від сплати за житлово-комунальні послуги на 2023 – 2025 роки.

– Про затвердження нової редакції Положення про преміювання педагогічних працівників закладів освіти Івано-Франківської міської ради за високу результативність роботи.

– Про затвердження Положення про преміювання здобувачів освіти, які отримали найвищі результати при складанні зовнішнього незалежного оцінювання/національного мультипредметного тесту.

– Про внесення змін у штатний розпис Вищого художнього професійного училища №3 м. Івано-Франківська.

– Про затвердження положення про Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради.

– Про надання дозволу на списання майна з балансу закладів охорони здоров’я

– Про затвердження передавального акту.

– Про затвердження звітів про виконання фінансових планів комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради за перше півріччя 2023 року.

– Про внесення змін до рішення міської ради від 06.09.2022р. № 142-28/1 «Про Програму сприяння розвитку волонтерства Івано-Франківської міської територіальної громади на 2023-2025 роки»».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version