Головна Комуналка Опалювальний сезон у Франківську: запустили вже 8 котелень

Опалювальний сезон у Франківську: запустили вже 8 котелень

0

В Івано-Франківську стартував опалювальний сезон. Щоправда, тепло поки подається до закладів охорони здоров’я та освіти.

Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків, пише Ратуша.

За його словами, сьогодн виконавчий комітет ухвалив рішення про старт опалювального сезону у Франківській громаді. Завтра всі котельні запрацюють.

Сьогодні вже працюють 8 котелень і ми розпломбовуємо решту й починаємо опалювальний сезон. Пріоритетом для нас будуть школи, дитячі садочки. Але оскільки опалення централізоване тому воно буде з’являтися у всіх помешканнях.

У разі відсутності мешканців просять телефонувати на Гарячу лінію оперативної служби реагування 1580 за номерами: 0500101580, 0670101580.

Однозначно проблеми будуть, можуть бути проблеми з внутрішньобудинковими мережами. Десь можуть виникати під тиском пориви, але аварійні бригади будуть реагувати. Але вірю в те, що опалювальний сезон у нас завтра розпочнеться для більшості мешканців Івано-Франківська і у всіх навчальних закладах. Підкреслю вже сьогодні 8 котелень працюють, медичні заклади, які звернулися уже мають опалення. А також розпочали опалювальний сезон ті дитячі садочки і школи, які мають можливість включити опалення індивідуально. Від завтра всі заклади мали б отримати теплоносій, але будемо працювати, якщо будуть виникати певні проблеми.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version