Головна Освіта На Косівщині відкрили новий дитсадок

На Косівщині відкрили новий дитсадок

0
Сьогодні, 17 жовтня 2023 року, у Вижньому Березові Яблунівської територіальної громади свої двері для малечі гостинно відкрив новий дитячий садочок.

Будівництво цього дошкільного підрозділу Вижньоберезівської гімназії розпочалося ще у 2019 році. На реконструкцію та капітальний ремонт дитсадка виділили майже 1,3 млн. грн. з обласного бюджету, 100 тис. грн. на зазначені цілі передбачили у бюджеті Яблунівської селищної ради. Про це повідомила Косівська РДА.

За ці кошти підвели водопостачання, зовнішнє каналізування, провели внутрішні оздоблювальні роботи, закупили обладнання та меблі. На відкриття дитсадка у Вижньому Березові чекали довго, а вже сьогодні 20 хлопчиків та дівчаток виховуються у цьому закладі дошкільної освіти. 

Захід розпочали хвилиною мовчання за загиблими у російсько-українській війні, дитячий садок освятили, а гостям свята свої мистецькі номери дарували талановиті діти місцевої школи.

Очільник освіти в області Віктор Кімакович відзначив подячними грамотами селищного голову Юрія Коваля та керівника освіти Ірину Кур’янську за докладені зусилля у справі створення належних умов щодо організації освітнього процесу для дітей дошкільного віку.

На завершення заходу до меморіальної дошки полеглому воїну ЗСУ Михайлу Генику та місця пам’яті Героїв Небесної Сотні поклали квіти в знак подяки за оборону держави та подароване дітям майбутнє…

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version