Головна Суспільство Впродовж року прикарпатські водії оформили сотню індивідуальних автомобільних номерів

Впродовж року прикарпатські водії оформили сотню індивідуальних автомобільних номерів

0

Від початку 2023 року на Івано-Франківщині сто водіїв отримали індивідуальні номерні знаки на авто. Від 7 серпня 2023 року замовити бажані номери можна онлайн. Порівняно з 2022 роком попит на цю послугу виріс.

Про це Суспільному розповів речник регіонального сервісного центру МВС Костянтин Кулак.

“Індивідуальні номерні знаки — це додаток до державних номерних знаків. Ви заходите в електронний кабінет, авторизуєтеся, сплачуєте там необхідні платежі, заповнюєте заявку, яку автоматично опрацьовують. Коли номерний знак виготовлений, обираєте, сервіс доставки — “Новою поштою” чи самі забираєте у Києві. Ви повинні звернутися у сервісний центр і перереєструвати свій автомобіль. В “особливих відмітках” вписують, що цей номерний знак — індивідуальний”, — пояснює Костянтин Кулак.

З його слів, замовити індивідуальний номерний знак можна також в застосунку “Дія”.

Окрім того, бажану комбінацію символів можна забронювати.

“Послуга коштує 300 грн — перші три літери, 90 грн — подальші літери. Також можливе нанесення емблем. Якщо є установа, вона надає офіційні документи, і тоді можна наносити емблеми. Загалом може бути не більше восьми літер або цифр”, — каже Костянтин Кулак.

Речник регіонального сервісного центру МВС Костянтин Кулак розповів, що користуватися індивідуальними номерними знаками можна лише на території України. Для виїзду за кордон їх потрібно замінити на державні номери.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version