Головна Здоров'я В Івано-Франківському обласному центрі контролю та профілактики хвороб відбулась зустріч робочої групи

В Івано-Франківському обласному центрі контролю та профілактики хвороб відбулась зустріч робочої групи

0

В Івано-Франківському обласному центрі контролю та профілактики хвороб відбулась зустріч робочої групи для погодження регіональної Стратегії та Плану програми з імунопрофілактики та захисту населення від вакцинокерованих інфекцій на період до 2030 року.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб


Участь в заході взяли генеральний директор ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ» Руслан Савчук, заступниця генерального директора з питань дослідження біологічних факторів Тетяна Джус, начальниця відділу імунопрофілактики Марта Локатир та заступниця генерального директора Оксана Мурзова (Оксана Сенюк).


До обговорення були запрошені регіональна координаторка проєкту USAID Розбудова стійкої системи громадського здоров’я Орина Децик регіональний координатор ГС «Коаліція за вакцинацію» Сергій Василишин та позаштатний експерт ДОЗ ОВА з педіатрії Лариса Підвербецька.


Зустріч відбулася в рамках проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», спрямованого на посилення спроможності Уряду України запобігати, виявляти і реагувати на загрози громадському здоров’ю та підтримувати критично важливі служби охорони здоров’я під час кризи.


Проєкт стратегії фіналізовано та підготовлено для погодження на засіданні обласної комісії ТЕБ та НС.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version