Головна Суспільство У Долині відкриють оновлений молодіжний центр «Хижка»

У Долині відкриють оновлений молодіжний центр «Хижка»

0

6 жовтня о 13:00 відбудеться офіційне відкриття молодіжного центру «Хижка».

Центр функціонує ще з грудня 2021 року, зараз же завершилося облаштування власного приміщення, яке відбувалось за підтримки програми USAID «Мріємо та діємо» в межах проєкту «МолодьТуТ».

Нова локація в центрі міста найкраще репрезентує молодіжний центр – вільний простір для проведення дозвілля з інклюзивними рішеннями, сучасними меблями та технікою. Після оновлення центр буде відчиненим не тільки на час проведення заходів, а й для вільного відвідування, повідомляє Долинська міська рада.

«Оновлений молодіжний центр продовжить впроваджувати неформальну освіту й корисне дозвілля в життя молоді Долинської громади, а нове приміщення відкриє ще більше можливостей для втілення креативних ідей, адже саме «Хижка» – це «місце зустрічі ідей». Відвідувачів чекає насичена програма, кава-брейки, локації для фото та відкритий простір для спілкування чи питань-відповідей», – йдеться у дописі.

Ознайомчі заходи міститимуть:

  • практичний тренінг «FakeBusters» за напрямком «Медіаграмотність»;
  • захід «Гендерні стереотипи» за напрямком «Всі різні – всі свої»;
  • дебатний клуб «DCD»;
  • клуб розмовної англійської мови «Speaking club»;
  • літературний клуб «BookLov»;
  • клуб настільних ігор «Мафія»;
  • кіноклуб.

Вхід для всіх відвідувачів безкоштовний.

За додатковою інформацією просять звертатися до адміністрації молодіжного центру «Хижка», hyzhka.dolyna@gmail.com (контактна особа – Софія Погуть, менеджерка комунікацій МЦ).

Нагадаємо, програма «Мріємо та діємо» – 5-річна програма, спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь зможе реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни. Програма впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version