Головна Освіта Як у Франківську діти з прифронтових областей путіна “розстрілювали” (ФОТО)

Як у Франківську діти з прифронтових областей путіна “розстрілювали” (ФОТО)

0

В Івано-Франківську школярі першого жовтня влаштували показовий “розстріл” путіна й кремлівських пропагандистів.
У заході під гаслом “Бачиш — стріляй!” брали участь вихованці “Гончаренко центру”, передає “Галка“.
За словами директорки франківського центру Оксани Кузьменко, до ідеї “помститися” рупорам російської пропаганди школярі поставилися з ентузіазмом.

“Коли ми лише анонсували цей захід, діти були в захваті. А вже на локації було щось неймовірне: очі просто палали, вони не могли дочекатися, аби нарешті почати цю акцію. Що це означає? Що ми правильно виховуємо нове покоління. Ці діти — українці, які вже готові боротися за Україну”, – зазначає директорка.

Цю акцію команда Гончаренко центру назвала “правильним уроком цивільного захисту”, поєднавши й День вчителів, й День захисників і захисниць.

Як зазначила Оксана Кузьменко, більшість учасників події — діти з інших регіонів, зокрема, переселенці з Луганщини, Запоріжжя, Дніпропетровщини та Херсонщини, які були змушені покинути рідні домівки через війну. Тож для них цей “розстріл” став ще й своєрідною можливістю помститися за пережите.

“Ці діти, на жаль, самі відчули, що таке війна. Вони чули вибухи, втратили свої домівки і були змушені переїхати на захід країни. Але вони залишилися надзвичайно мужніми та патріотичними. І хоча ця активність була доволі «бойовою», вона насамперед про майбутнє та перемогу. Боротися за яку готові абсолютно всі, навіть школярі”, – додає Кузьменко.

Загалом у портрети кремлівських пропагандистів – скабєєвої, соловйова – а також путіна діти “відправили” понад 600 куль.

Захід проходив під контролем інструкторів з пейнтболу та з дотриманням усіх правил безпеки.


БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version