Головна Суспільство В Івано-Франківську провели благодійний ярмарок на підтримку військових

В Івано-Франківську провели благодійний ярмарок на підтримку військових

0

Понад 30 майстрів та майстринь продавали свої вироби в середмісті Івано-Франківська, щоб допомогти Силам оборони України. Благодійний ярмарок організували волонтери “Громадської ініціативи Галичини”, щоб закупити засоби тактичної медицини для військових.


ПишеГолос-Інфоз посиланням на Суспільне Івано-Франківськ


“Одна аптечка закордонних виробників вартує майже 100 доларів. Це — те, що треба завжди. Це — розхідний матеріал, який швидко закінчується, рветься, пошкоджується. За роки роботи в нас вже є багато підрозділів, якими ми опікуємося. І якщо нас просять про допомогу, ми не відмовляємо”, — каже Леся Качурова.


Під час ярмарку люди могли придбати прикраси з бісеру, декоративного каміння, міді, глини та шкіри, а також прикраси для волосся, іграшки ручної роботи, декор та текстиль для дому, сумки, екоторбинки, свічки й власноруч зроблене натуральне мило.


Окрім цього, під час заходу продавали домашню випічку та лимонад.


До ярмарку долучився і художник Нікіта Тітов. За донат всі охочі могли придбати листівки з автографом митця та зробити спільне фото.


За внесок для ЗСУ відвідувачам ярмарку також пропонували стати учасниками майстер-класів.


За словами координаторки заходу Катерини Паньків, до творчих майстерень долучалися і дорослі, і діти. Для людей проводили майстер-класи зі зшивання маскувальних сіток та плетіння іграшок гачком, виготовлення браслетів зі стрічок, також навчали, як розписувати шопери, пряники, камінці та пляшки


“У сьогодні є десять майстер-класів — кожен може обрати собі до душі. До творчих занять люди можуть долучатися цілими сім’ями. Все, що потрібно, — оплати фіксовану суму за участь. І всі гроші ми передаємо для того, щоб закупити тактичні медичні засоби для військових”, — каже Катерина Паньків.


Ярмарок стартував о 10:00 та триватиме до 21:00. Окрім торгів та майстер-класів, для гостей заходу організатори підготували дві концертні програми

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version