Головна Дозвілля У Микуличині проклали два веломаршрути: для новачків та досвідчених мандрівників

У Микуличині проклали два веломаршрути: для новачків та досвідчених мандрівників

0

Центр соціальних та ділових ініціатив Яремче та Спільно HUB успішно завершили проєкт зі створення двох веломаршрутів: “Микуличин Ровер soft rock” та “Микуличин Ровер hard rock”.

Про це “Галка” інформує з посиланням на Центр соціальних та ділових ініціатив Яремче.

Микуличин Ровер soft rock: Маршрут в пошуках забутих шляхів колишньої вузькоколійки поведе вас мальовничими дорогами до колишньої лісопилки. Маршрут хоч і гірський, але без складних підйомів та спусків, а перепад висоти мінімальний. Трек веде до старої лісопильні.

Микуличин Ровер hard rock: Маршрут вразить вас неймовірними краєвидами, зонами відпочинку, складними, але цікавими підйомами та спусками та неперевершеними фотозонами. Це завдання для досвідчених велосипедистів, які прагнуть зустріти виклики та насолодитися пригодами

Ця ініціатива реалізовується ГО “Центр соціальних та ділових ініціатив Яремче” та Спільно HUB завдяки співпраці з національним природним парком «Карпатський національний природний парк». Кошти виділені проєктом «Підтримка природно-заповідних територій в Україні», що фінансується урядом Німеччини через Кредитну установу для Відбудови KFW. Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України є бенефіціаром проєкту.

Сайт проєкту: https://velomykulychyn.csbi.com.ua/

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version