Головна Різне Агенти УЕБ здійснили контроль передачі реалізованої необробленої деревини на Івано-Франківщині

Агенти УЕБ здійснили контроль передачі реалізованої необробленої деревини на Івано-Франківщині

0

Українська енергетична біржа проводить конкурентні прозорі торги необробленою деревиною та слідкує за виконанням умов договорів сторонами контракту. Тому в регіонах працюють агенти УЕБ, які контролюють передачу реалізованого на біржових аукціонах ресурсу новому власнику. Така процедура допомагає уникнути непорозумінь між покупцем та продавцем, а відтак сприяє виконанню контракту.

Нещодавно Агенти біржі перевірили відвантаження необробленої деревини на Івано-Франківщині, де Філія «Калуське лісове господарство» ДП «Ліси України» продала партію сировини ТОВ «ЄВРОШПОН». Представник Агента УЕБ та продавця оглянули ресурс. Звірили всі його параметри зазначені в документах – розміри, породу, якість та інші. Розбіжностей не виникло. Після цього був складений відповідний акт. Сировина буде доставлена покупцеві у зазначений строк, а контракт виконано.

«Українська енергетична біржа слідкує, щоб покупець отримав саме ту сировину, що йому потрібна. Тому на УЕБ діє постторговий сервіс до якого входить контроль передачі реалізованої необробленої деревини новому власнику. Ми перевіряємо всі параметри ресурсу з заявленими у біржовому договорі. Це допомагає уникнути непорозумінь між продавцем і покупцем. Незначні питання вирішуємо на місці. Завдяки такій процедурі рівень виконання договорів на УЕБ складає понад 80%», – розповіла заступниця директора ТОВ «Аукціонний центр «Універсал» Софія Ковтун (Агент УЕБ).

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version