Головна Події На фасаді одного з Калуських ліцеїв відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам (ФОТО)

На фасаді одного з Калуських ліцеїв відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам (ФОТО)

0

19 вересня на фасаді Калуського ліцею №3 відкрили й освятили меморіальні дошки чотирьом загиблим у російсько-українській війні Героям. На них увіковічились Андрій Рендзяк, Віталій Олексин, Андрій Паньків та Володимир Стус.

Про це пише Галка з посиланням на Калуську міськраду.

Андрій Рендзяк – командир відділення збору та обробки інформації розвідувального взводу механізованого батальйону окремої механізованої бригади. Загинув під час виконання бойового завдання на Миколаївщині у квітні минулого року. Тільки після смерті сина мати дізналася, що він надумав писати книгу.

Віталій Олексин – солдат мінометного взводу десантно-штурмового батальйону мінометної батареї. Поклав життя під час виконання бойового завдання на Донеччині у лютому цього року. У особливо важкі хвилини мати пише синові вірші-присвяти.

Андрій Паньків – полковник Прикордонної служби України. Помер від тяжкої недуги у лютому цього року. Похресник згадує, що все своє життя він поклав служінню Незалежності України.

Володимир Стус – кулеметник батальйону окремої механізованої бригади. Загинув у грудні минулого року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Їхнє формування «поливали» всіма можливими боєприпасами, розповідає батько. Зі ста осіб живими залишилось 10.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version