Головна Суспільство Працівники Івано-Франківської ОДА взяли участь у міжнародній акції «World Cleanup Day»

Працівники Івано-Франківської ОДА взяли участь у міжнародній акції «World Cleanup Day»

0

Щороку у треті вихідні вересня у цілому світі проходить міжнародна акція Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day».


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Івано-Франківську обласну військову адміністрацію.


Щорічно під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» у 24 регіонах з дотриманням обмежень воєнного часу, враховуючи норми безпеки та географічні особливості регіонів, Україна традиційно приєдналась до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day».


Метою акції є збереження навколишнього природного середовища, зокрема і водних ресурсів України та світу від побутового сміття.


В акції беруть участь комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднуються до акції на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації, лідери суспільної думки та пересічні громадяни.


Працівники управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації та департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації долучилися до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» та взяли участь у заходах із очищення берега річки Бистриця Солотвинська у селі Старий Лисець.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version