Головна Освіта Першокурсників ПНУ на горі Піп Іван посвятили в студенти

Першокурсників ПНУ на горі Піп Іван посвятили в студенти

0

Студенти-першокурсники кафедри біології та екології Прикарпатського національного університету разом з командою наставників взяли участь в еколого-біологічному таборі. Під час табору, який проходив у Карпатах, першокурсників посвятили в студенти.

Еколого-біологічний табір відбувся на базі оздоровчого комплексу«Смерічка» у села Микуличин, інформує пресслужба ПНУ. Студентів провадили завідувачка кафедри біології та екології Мирослава Миленька, викладачка Леся Цап’юк, доценти Надія Різничук, Вікторія Гнєзділова, Артур Сіренко, Тетяна Микитин, Галина Мельниченко, Роман Черепанин, а також доцент кафедри теорії та методики фізичної культури і спорту Василь Луцький.

Наставники розробили серію ландшафтознавчих, ботанічних і зоологічних польових практикумів, які були проведені в умовах унікальних екосистем Українських Карпат, зокрема Чорногірського масиву і скель Довбуша.

Лабораторні практикуми були доповнені цікавими навчальними квестами, практичними заняттями та інструктажами з організації безпечного екологічно орієнтованого гірського туризму і поводження на території об’єктів природно-заповідного фонду.

Родзинкою табірного збору стала символічна «високогірна посвята» першокурсників у студенти.

«Посвята» відбулася на висоті 2028 метрів над рівнем моря під стінами науково-туристичної «мекки» Українських Карпат – Міжнародного наукового центру «Обсерваторія», який уже сьогодні працює на забезпечення екологічної безпеки Карпатського регіону.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version