Головна Суспільство Прикарпатські рятувальники нагадують громадянам як безпечно відпочивати на воді

Прикарпатські рятувальники нагадують громадянам як безпечно відпочивати на воді

0

Сьогодні рятувальники Надвірнянського та Івано-Франківського районних управлінь ГУ ДСНС в області нагадали громадянам правила безпечного перебування на водних об’єктах!


Пише Голос-Інфо з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.


З метою попередження загибелі на воді, рятувальники Івано-Франківщини провели профілактичний рейд на річці Бистриця Надвірнянська, всім співрозмовникам фахівці ДСНС наголосили на обов’язковому дотриманні правил безпеки на воді.


 Також Надвірняські рятувальники провели профілактичний рейдовий захід в місті Надвірна. Працівники Служби порятунку поспілкувались з населенням щодо дотримання правил безпеки на водоймах, а також про правила пожежної безпеки! Фахівці ДСНС застерегли, що порушення правил пожежної безпеки на природі несе загрозу навколишньому середовищу і становить небезпеку для власного життя.


 Під час профілактичних заходів рятувальники закликали дорослих не заходити у воду в стані алкогольного сп’яніння. А також окрему увагу наголошено на безпечному перебуванні дітей поблизу водойм, не відпускайте та не залишайте дітей самих на водоймах.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version