Головна Освіта Франківські четвертокласники відвідали “Клас безпеки”, створеним Головним управлінням ДСНС України в області

Франківські четвертокласники відвідали “Клас безпеки”, створеним Головним управлінням ДСНС України в області

0

Сьогодні “Клас безпеки” Головного управління приймав четвертокласників, які цікавилися правилами безпеки.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.


Діток цікавило все, але з початку ступаючи сходинками вони повторили всі правила безпеки, адже вони написані безпосередньо на східцях.


На наступній локації діти пригадали правила дорожнього руху та вивчили дорожні знаки, після чого на зелене світло світлофора помандрували у країну безпеки, де наочно побачили до чого призводить залишена на плиті їжа, увімкнена та залишена без нагляду праска. Також діток зацікавила зона мінної безпеки та спорядження піротехніка, а також спорядження водолаза та човен у який всі охочі могли залізти.


Повторили правила безпеки та вивчили багато нових, приміряли одяг рятувальника та погасили умовну пожежу, навчилися користуватися вогнегасником та надавати домедичну допомогу і це все змогли опанувати у “Класі безпеки”. Ще 30 хлопчиків і дівчаток новостворений Клас та рятувальники підготували до всіх викликів сьогодення та навчили жити безпечно.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version