Головна Освіта В Івано-Франківську відкрили тир для дітей

В Івано-Франківську відкрили тир для дітей

0

Діти повинні вміти поводитися зі зброєю, особливо коли країна у стані війни.

В Івано-Франківську на території ліцею № 4 відкрили тир.«Мріємо про перемогу, але розуміємо, що треба бути готовими до всього! Відомий латинський вислів віддавна застерігав: «Якщо хочеш миру – готуйся до війни», – зауважив очільник Франківської громади. – На жаль, московсько-українська війна ще триває, але ми хочемо перемоги і миру, тому робимо багато кроків їм на зустріч».Міський голова наголосив, що таких закладів у громаді має бути багато. Він подякував ДЮСШ № 3, підрядникам, усім, хто доклав зусиль, щоб діти могли навчатися в сучасному тирі.«Дякую за тісну співпрацю, надзвичайно приємно, що місто та Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради підтримує військово-патріотичне виховання молоді. Сподіваюсь, що тут зростатимуть майбутні чемпіони, але їм не знадобляться вміння поводитися зі зброєю в боротьбі за Україну!» – розповіла Марта Борсук, керівник ДЮСШ № 3.



Головна
 » Новини » В Івано-Франківську відкрили тир для дітей

В Івано-Франківську відкрили тир для дітей

Опубліковано:  Автор: Бабій Ірина

Діти повинні вміти поводитися зі зброєю, особливо коли країна у стані війни.

В Івано-Франківську на території ліцею № 4 відкрили тир.

«Мріємо про перемогу, але розуміємо, що треба бути готовими до всього! Відомий латинський вислів віддавна застерігав: «Якщо хочеш миру – готуйся до війни», – зауважив очільник Франківської громади. – На жаль, московсько-українська війна ще триває, але ми хочемо перемоги і миру, тому робимо багато кроків їм на зустріч».

Міський голова наголосив, що таких закладів у громаді має бути багато. Він подякував ДЮСШ № 3, підрядникам, усім, хто доклав зусиль, щоб діти могли навчатися в сучасному тирі.

«Дякую за тісну співпрацю, надзвичайно приємно, що місто та Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради підтримує військово-патріотичне виховання молоді. Сподіваюсь, що тут зростатимуть майбутні чемпіони, але їм не знадобляться вміння поводитися зі зброєю в боротьбі за Україну!» – розповіла Марта Борсук, керівник ДЮСШ № 3.

До теми: Українській далекобійній зброї вдалося вразити ціль за 700 км

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version