Головна Спорт ФК “Blago-Юність” здобув першу перемогу в Кубку аматорів. Відео

ФК “Blago-Юність” здобув першу перемогу в Кубку аматорів. Відео

0

30 серпня відбувся поєдинок попереднього етапу Кубка аматорів України. На стадіоні «Колос», що у Збаражі на Тернопіллі, підопічні Олега Петрика у першому матчі переграли місцеву команду «Галич» з рахунком 0:2.


Перший тайм пройшов під диктовку команди ФК “Blago-Юність” (Верхня — Івано-Франківськ), яка повністю контролювала хід гри. Чудові нагоди, щоб відкрити рахунок втратили Дмитро Болокан та Святослав Зубар. Останньому все ж таки вдалось відкрити рахунок після розіграшу кутового удару на 41 хвилині зустрічі, інформують “Вікна” з посиланням на пресслужбу ФК “Blago-Юність”.

На 49-ій хвилині захисник господарів зіграв рукою у власній штрафній, проте Руслан Майовецький не зміг переграти голкіпера з 11-метрової позначки, проте вже за 4 хвилини виправився, замкнувши передачу Влада Ємельянова.

За кілька хвилин “Руля” після прекрасної діагоналі від Святослава Лаврука міг оформити дубль, проте пробив повз стійку воріт.

У другому таймі «Blago-Юність» також володіла ініціативою, мала декілька хороших моментів, проте голів команди вже не забивали. Матч так і завершили: 0:2.

Домашній поєдинок проти «Галича» відбудеться 6 вересня на «Blago-арені».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version