Головна Освіта У Калуші для освітніх закладів передали кейси «Школа в коробці» від ЮНІСЕФ

У Калуші для освітніх закладів передали кейси «Школа в коробці» від ЮНІСЕФ

0

Міжнародна підтримка та допомога Україні є надзвичайно важливою. UNICEF Ukraine вже не вперше надає гуманітарну допомогу нашим закладам освіти і продовжує їх підтримувати.


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Жанну Табанець


Сьогодні в межах реалізації проєкту від Дитячого фонду UNICEF передали кейси зі шкільним приладдям для учнів молодших класів. Завдяки цій ініціативі вчителі зможуть урізноманітнити навчання для учнів початкових класів.


«Школа в коробці» – це набір матеріалів для навчання, який легко транспортувати і зберігати, а також зручно використовувати як на уроках, так і під час перебування в укритті. Набір містить велику кількість різних шкільних та канцелярських предметів, серед яких: маркери, пензлі, крейда, ручки, олівці, циркулі, лінійки, зошити тощо.


Дякуємо Дитячому фонду UNICEF та всім благодійним організаціям, фондам і меценатам, що допомагають українським дітям! Головне для нас сьогодні – це зберегти в дитячих серцях віру в прекрасне і чудеса. Робимо все можливе для успішного розвитку освітньої сфери, для повноцінного розвитку, ефективного навчання та всебічного виховання наших дітей.


Разом допомагаємо виховати дітей патріотами нашої прекрасної держави та справжніми інтелектуалами. Все буде Україна!..

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version