Головна Культура Tember Blanche 26 серпня з концертом у Франківську: «Обіцяємо вам достойно провести...

Tember Blanche 26 серпня з концертом у Франківську: «Обіцяємо вам достойно провести фінальну суботу літа!»

0

Гітара, заворожливий голос і щирість — все, що потрібно яскравому інді-гурту Tember Blanche, аби створити вечір ніжної музики й змусити глядачів плакати та сміятися, радіти життю й обійматися з близькими людьми.

Пісні Tember Blanche про почуття та життя тут і зараз.

І вже у суботу франківці та гості міста матимуть нагоду насолодитися й наповнитися красою та світлом української інді-музики.

Концерт Tember Blanche пройде 26 серпня о 19.00 просто неба у парку палацу Потоцьких.

Знамениті «Вечорниці», «Я вдома», «Пізно», «Про Київ», «Хороший хлопець», «Завтра», «О дев’ятій», «Ти живий», «Ненародженим» та багато інших прекрасних пісень Tember Blanche лунатимуть для вас.

Виконавці обіцяють неповторну та невимушену атмосферу вечірнього міста, улюблені хіти у нових, неочікуваних аранжуваннях та живому виконанні.

— Котики і котеси Івано-Франківська, 26 серпня ми з вами зустрінемось у парку палацу Потоцьких. Це буде день, коли ви почуєте вже рідні, а також зовсім нові пісні, під які захочете і радіти, і плакати, і запрошувати коханих на повільний танець. Обіцяйте, що купите квиточки, а ми пообіцяємо вам достойно провести фінальну суботу літа! — запрошують Tember Blanche.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version