Головна Комуналка Івано-Франківські комунальники продовжують чепурити громаду

Івано-Франківські комунальники продовжують чепурити громаду

0

Івано-Франківські комунальники продовжують чепурити громаду


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Руслана Марцінківа


КП “Комфортний дім” Івано-Франківськ


Прибирали сходові клітки у житлових будинках та щоденне прибирання прибудинкових територій. На Симоненка, 5 влаштовували додаткове поруччя на пандусі для людини з інвалідністю. На вул. Миколайчука, 12 /2 під’їзді вкрутили світлодіодні лампи, а також відновили освітлення на вул. Миколайчука, 13/4 під’їзд та на вул. Стуса, 43/2. Ремонтували та фарбували лавки біля під’їзду вул. Стуса, 23. Відремонтували двері на Сухомлинського, 4 корп. 3. Косили трави на вул. Довженка, 11 та 11а. А також покосили газони на вул. Незалежності, 36, 36 а , 38, 95, 97, 97а, 99, 101,103.


КП Благоустрій


Косили трави на: вул.Биха 13 – «Каштановий сквер», вул.Ботічна 6 – дитячий майданчик, вул.Карпатська 4,6,8 – спортивний майданчик, вул. Карпатська 17 – зелена зона навпроти магазину «Вопак», вул. Карпатська 2, зелена зона біля ІФНТУНГ, вул. Набережна – перші газони, схил дамби.

Також прибирали зелені зони на вул. Пулюя та навпроти магазину «Калина», скверах вул. Галицька, 47 та вул. Північний Бульвар, 8. Провели прибирання зупинок на вул.Дністровська «Ринок», вул.Дністровська «ЦУМ», вул. Пулюя «ІФНТУНГ», вул.Північний Бульвар «Панорама Плаза», вул.Довга, вул.Тичини, вул.Галицька до Целевича.


Комунальне підприємство “Центр розвитку міста та рекреації” Прибирали території об’єктів обслуговування. Косили трави ручними тримерами та садовими тракторами в парку і на міському озері. Вивезли будівельне сміття від туалету та пофарбували фасад. Прибирали території від опалого листя та скошеної трави повітродувкою. Також відремонтували повітродувки та заточку садового інструменту. Стригли трави навколо дерев та кущів. Шліфували та фарбували дошки для лавки. Прибирали водні плеса і береги міського озера і озер в парку. Почистили шлюзи і канали подачі та спуску води. Прибирали скошену траву з доріжок після косіння газонів на міському озері. А також відремонтували плавзасоби на човновій станції. Та підготували стіни джерела під фарбування.


КП “Муніципальна дорожня компанія”

Виконували підготовчі роботи до асфальтування на вул. Деповська. Зрізали пошкоджене дорожнє покриття та виконали поточний ремонт вул. Івана Павла ІІ. Ліквідовували ями бітумізатором «Крокус» у с. Колодіївка та вул. Юності в м. Івано-Франківську.


Профілювали з додаванням щебеню ділянку дороги попри церкву на вул. Кривоноса – Ленкавського та вул. Токарська. Ремонтували вказівник напрямку вулиць на перехресті вул. Івасюка-Стуса. Демонтовували перильні загородження на вул. Симоненка. Ремонтували стовпчики на вул. Івана Павла ІІ.


Перевлаштовували бруківку навколо навколо вертикальної жердини для прапора на Вічевому майдані. Наносили дорожню розмітку на вул. Вовчинецька,103, вул. Коломийська,9, вул. Героїв УПА, 2, вул. Гоголя, 20, вул. Івана Павла ІІ, буд.24, вул. Хоткевича, 56.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version