Головна Спорт Знову без очок. “Прикарпаття” зазнало виїзної поразки від “Буковини”

Знову без очок. “Прикарпаття” зазнало виїзної поразки від “Буковини”

0

Футбольний клуб “Прикарпаття” провів четвертий тур у рамках Першої ліги.

У неділю, 20 серпня, франківська команда поїхала до сусідньої “Буковини” з міста Чернівці, інформує Фіртка.

Ці команди проводять сьому особисту зустріч. В попередніх випадках, п’ять разів перемогу святкували франківці й одну звитягу мають гравці з Чернівців. 

За три стартові тури, ні Прикарпаття, ні Буковина не святкували перемог, маючи в активі дві нічиї та поразку. Наразі в обох колективів по два очки.


Хід матчу

На восьмій хвилині Прикарпаття мало нагоду. Але м’яч зрізався з ноги гравця франківців і, як наслідок, м’яч пройшов повз ворота. Через 30 хвилин прикарпатці влаштували навалу на ворота чернівецької команди. Одразу три удари завдали гравці Прикарпаття, але всі вони були заблоковані захисниками.

По факту, як такий гольових нагод у першому таймі команди не створили, тому пішли на перерву за закономірної нічиї — 0:0.

Другу половину матчу активніше розпочала команда з Івано-Франківська, і навіть встигла забити гол, однак його скасували через офсайд.

Надалі матч перейшов у спокійніше русло. Обидві команди намагалися щось придумати, але жодній не вдавалося толком зачепитися за м’яч. 

На 81-й, доволі неочікувано, господарі поля вийшли вперед. Після подачі з лівого флангу, м’яч у штрафному прийняв Богдан Духота й після невеликої паузи “прошив” голкіпера Прикарпаття.

Цей гол став єдиним у грі. “Буковина” святкує мінімальну перемогу з рахунком 1:0. “Прикарпаття”, в свою чергу, має одне очко після чотирьох стартових турів.

Наступного тижня, 28 серпня, франківська команда проведе домашню гру проти “Хуста”.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version