Головна Здоров'я В Івано-Франківську відбулось засідання колегії департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації

В Івано-Франківську відбулось засідання колегії департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації

0

Керівники медичних закладів області та спеціальністи департаменту підбивали підсумки діяльності галузі охорони здоров’я Прикарпаття за І півріччя 2023 року. Говорили про перспективам та плани, а також окреслювали головні завдання на наступних пів року.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Департамент охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА


На порядку денному було і обговорення результатів виконання пріоритетного проєкту МОЗ України «Охорона психічного здоров’я у структурі медичної допомоги в Івано-Франківській області», всеукраїнської програма ментального здоров’я «Ти як?».


Акцентували увагу на діяльністі служби медико-соціальної експертизи за 6 місяців 2023 року, а також і про стан підготовки закладів охорони здоров’я області до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 рр.


Від імені департаменту охорони здоров’я ми вдячні кожному керівнику медичного закладу області за системну та злагоджену працю, за розвиток лікувальних закладів та вдосконалення надання медичної допомоги. За те, що у такий складний час, ви турбуєтеся, як про своїх пацієнтів, так і колективи лікарень. Дякуємо за вашу щоденну роботу! 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version