Головна Події У Франківську відкрили анотаційну дошку загиблому Тарасу Стахіву (ФОТО)

У Франківську відкрили анотаційну дошку загиблому Тарасу Стахіву (ФОТО)

0

18 серпня на фасаді ліцею #1 відкрити пам’ятну дошку Тарасу Стахіву. Він – молодий та відважний воїн, який захищав Україну до останнього подиху. На момент загибелі хлопцю було 18 років.

Про це пише Галка з посиланням на міського голову, Руслана Марцінківа.

За мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету, патріота нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно. Також, з нагоди Дня Героїв, Тараса нагородили відзнакою міського голови Івано-Франківська «За честь і звитягу».

«Тарас завжди був вільним, є вільним, щирим, бешкетним, найкращим сином, який може бути у батьків. Історія не має зворотнього часу. Ми можем лиш здогадуватись задаючи питання «Якби?» – Якби готувалися не до шашликів, а до оброни? Якби не знищували ракетні програми, а створювали? Якби не малороси прийшли до влади, а українські патріоти? Але маємо те, що маємо. Сотні тисяч загиблих цивільних, десятки тисяч загиблих воїнів, тисячі викрадених дітей, руйнацію, знищені покоління, які більше ніколи не почують від своїх ненароджених дітей слова «тато» чи «мама», – говорить батько полеглого Героя Володимир Стахів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version