Головна Здоров'я Діти з Луганщини можуть безоплатно оздоровитися на Івано-Франківщині

Діти з Луганщини можуть безоплатно оздоровитися на Івано-Франківщині

0

Для отримання путівки необхідно звернутися до педіатра або лікаря загальної практики сімейної медицини будь-якого з Центрів первинної медико-санітарної допомоги Луганської області, з якими укладено декларацію на медичне обслуговування дитини.

Про це повідомили в Луганській військовій адміністрації.Малечі пропонують відпочити у дитячому спеціалізованому клінічному санаторії “Прикарпатський” МОЗ України, який розташований у місті Яремче Івано-Франківської області.Санаторій безкоштовно приймає дітей віком 6-14 років (до 15 років з клопотання Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації) із захворюваннями органів дихання. Там забезпечено п’ятиразове харчування. Термін перебування – 21 день. Заклад працює цілий рік, в освітній період організоване навчання дітей.

В ОВА відмічають, що у разі потреби доїзд до санаторію може бути забезпечено за кошти територіальних громад Луганщини.“У закладі створені всі умови для оздоровлення та відпочинку: інноваційні методи лікування та діагностики захворювань, є басейн, тенісні корти, спортивні зали, альпіністська стінка тощо. Номери облаштовані необхідними зручностями, зокрема кондиціонерами та сучасними технічними засобами”, – повідомили у військовій адмністрації.Авторка: Валерія Барикіна

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version