Головна Суспільство Волонтери з Шотландії, Англії, США привезли в Коломию 10 пікапів для ЗСУ

Волонтери з Шотландії, Англії, США привезли в Коломию 10 пікапів для ЗСУ

0

10 автомобілів пікап, необхідні медикаменти та печиво, спеціально виготовлене для військових привезли для ЗСУ волонтери з Шотландії, Англії, США.

Іноземці об’єднуються, стають волонтерами, бо вражені героїзмом українців і вірять у нашу перемогу. “Ці хлопці – справжні герої, ми з ними на 100%”, – каже американець Стюарт Форд.

Стюарт Форд разом із іншими волонтерами, що приїхали в Україну з допомогою для захисників, витрачають на неї власні кошти. Вони об’єднують довкола себе інших людей, які співчувають і готові допомагати Україні. Організація “Джипи для миру” допомагає ЗСУ автомобілями, інформує НТК.

Для Стюарта це вже шостий візит в Україну. Від початку повномасштабного вторгнення рф група його група доставила понад 100 автівок для фронту.

“Ми – звичайні люди, які зібралися для допомоги Україні. І це не остання подорож. Наступна буде вже незабаром, – говорить Стюарт. – Сподіваємося досягнути цифри 150 авто. Такий план. Бо ми хочемо допомогти вам досягти перемоги”.

Реймонд Макданіел привіз машину з Шотландії – разом із ним приїхала вся сім’я. “Для себе ми зрозуміли, що хочемо і бідемо вам допомагати”, – каже Реймонд.

Стівен Холмс – священик. Кадже, що вирішив доєднатися до людей, які допомагають Україні. Це його перша поїздка волонтером. Та в Едінбурзі він підтримував тих українців, хто втік від війни.

Передавали допомогу на території Коломийського госпіталю ветеранів війни. Техніку і медикаменти приймали військові.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version