Головна Здоров'я У Франківській ОКЛ втретє проведуть безоплатні пластичні операції на обличчі та шиї

У Франківській ОКЛ втретє проведуть безоплатні пластичні операції на обличчі та шиї

0

У жовтні в Івано-Франківську обласну клінічну лікарню втретє приїжджає медична місія Face the future — американські та канадійські лицеві пластичні хірурги разом із українськими лікарями проводитимуть реконструктивні операції на обличчі та шиї.

Для українських пацієнтів з вибуховими травмами та пораненнями послуга безоплатна. Наразі відкрили можливість подавати заявки, інформують на сторінці Пацієнти України у фейсбуці.

Координаторка місії — лікар-отоларинголог Івано-Франківської обласної клінічної лікарні та кандидат медичних наук Наталія Комашко.

Наталія Комашко – в центрі

Якщо ви або ваші близькі маєте травму голови, обличчя чи шиї і хочете, щоб вас прооперували лікарі з місії Face the future, заповніть цю анкету. Після заповнення заявки протягом наступних кількох днів з вами зв’яжуться для уточнення деталей, повідомили алгоритм заявки.

Безоплатні пластичні операції на обличчі та шиї за участі іноземних лікарів проводитимуться в Україні не вперше. Зокрема, у вересні 2022-го та березні 2023-го вже відбулися дві місії західних лікарів на базі Івано-Франківської обласної клінічної лікарні. Загалом було прооперовано 62 пацієнта.
“Щаслива поділитися новим і, безперечно, вдалим досвідом! Моя перша реконструкція носа як третій етап сумісної роботи великої українсько-американсько-канадійської команди! 1-й етап ми провели під час місії з іноземними колегами у березні, 2-й самостійно в травні. Навчаємось, навчаємо та наполегливо працюємо для досягнення найкращих результатів!” – поділилася Наталія Комашко.

“Реконструктивна операція на носі, третій етап, після вибухової травми – хірурги відділення мікрохірургії ЛОР-органів, КНП “Івано-Франківська обласна лікарня Івано-Франківської обласної ради”, Наталія Комашко, Олександр Тітов і Марія Родя“, – виклав фото франківець Юрій Рильчук.

Гуманітарна програма створена у співпраці з благодійним проєктом Still Strong, Razom for Ukraine, Метінвест, Українська асоціація ендоскопічної хірургії голови та шиї, Face the Future foundation.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version