Головна Здоров'я Виїзна акція «День здоров’я» відбулася в Печеніжинській територіальній громаді

Виїзна акція «День здоров’я» відбулася в Печеніжинській територіальній громаді

0

Захід був проведений працівниками Коломийського районного відділу ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ» , КНП Коломийська ЦРЛ та КНП «Коломийський районний центр ПМСД КРР» за ініціативи головного державного санітарного лікаря області Руслана Савчука та за підтримки місцевої влади.


Про це Голос-Інфо дізнається від Івано-Франківської обласної державної адміністрації


Під час акції працівниками Коломийського районного відділу ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ» проводилась просвітницька робота з мешканцями селища щодо профілактики інфекційних та неінфекційних захворювань, здорового способу життя, піклування про власне здоров’я та важливості своєчасного проведення профілактичних щеплень.


Медичними працівниками Печеніжинської АЗПСМ та КНП «Коломийська ЦРЛ» у рамках акції надано послуги біля 300 жителям громади.


Мешканці селища мали можливість також пройти обстеження та отримати фахові консультації сімейного лікаря, лікаря – педіатра, лікаря – отоларинголога, лікаря-дерматолога, психолога.


Також жителі громади мали змогу отримати наступні медичні послуги: тестування на ВІЛ/СНІД, тестування на гепатити В, С, вакцинуватися від СOVID-19, дифтерії і правцю та ін.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version