Головна Комуналка В Івано-Франківську продовжують наводити лад

В Івано-Франківську продовжують наводити лад

0

КП “Муніципальна дорожня компанія” проводила поточний ремонт вул. Горбачевського – підготували до асфальтування. Також ремонтували заїзддо садка «Квітка Карпат» на вул. Івана Павла ІІ. Ліквідовували ями бітумізатором «Крокус» на вул. Коновальця (під’їзна дорога до ліцею № 21) та у селі Угорники.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Руслана Марцінківа


Профілювали з додаванням щебеню вул. Горохолинську в місті Івано-Франківську, а також у с. Тисменичани на вул. Січових Стрільців, Довбуша, Тичини та в селі Узин.


Встановили дорожні знаки на вулицях Береговій і Степана Бандери. Перевлаштували бруківку на вул. Сотника Мартинця в напрямку до скверу Міцкевича.


КП “Комфортний дім” Івано-Франківськ прибирав сходові клітки, а також проводив щоденне прибирання прибудинкових територій. Ремонтували та фарбували лавки на прибудинковій території вул. Вовчинецької 178 та 178А підрізали кущі на прибудинковій території вул. Миколайчука, 11. Пофарбували лавки на Пулюя, 16, засклили вікна на Хоткевича, 75.


На Вовчинецькій, 208а провели планову перевірку димових і вентиляційних каналів Відремонтували гойдалку на вул. Галицька, 109, й вул. Слави Стецько, 5.


А на Довженка, 20 провели дератизацію у підвалі. Асфальтували міжбудинкові проїзди на вул. Івана Павла ІІ, 14 та Івана Павла ІІ, 16 та відремонтували каналізаційний стояк в одній з квартир на вул. Сорохтея, 9А.


Комунальне підприємство “Центр розвитку міста та рекреації”


Прибирали території об’єктів обслуговування. Косили трави ручними тримерами та садовим трактором на міському озері. Перекопували розарії на центральних клумбах, зачищали від бур’янів, провели обрізку відцвілих бутонів.


А також обробили клумби з гортензіями на міському озері. Прибирали водні плеса та береги міського озера та озер в парку. Також почистили шлюзи і канали подачі та спуску води І прибрали скошену траву повітродувкою.


Працівники КП Благоустрій покосили трави на першому газоні та сквері біля музею “Небесної сотні”, на вул. Коновальця, перший газон на Івасюка, Промисловій. Чистили та доглядали за деревами на вул. Грушевського, прибирали площу на Грушевського, 21, листя й трави на дамбі вул. Набережна, територію перед церквою Юди Тадея та сквер на вул. Незалежності поруч кінотеатру «Космос».


Також провели прибирання зупинок громадського транспорту на вулицях Незалежності, Січових Стрільців, Галицька, Пулюя.


Прибирали дитячий майданчик на Стуса, 33, зачистили бордюри, бруківку, зелені зони та клумби від бур’яну на вул.Грушевського та в сквері на вул.Незалежності – Шухевичів. Ремонтували і фарбували лавочки на вулиці Стуса. Вирівнювали паркувальні стопчики в сквері на вул. Довженка, 1, провели лункування й догляд за деревами вздовж вул. Мазепи А також обрізку зламаних дерев на Галицькій та Мазепи.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version