Головна Здоров'я На Прикарпатті підписано меморандум про співпрацю з Міжнародним Медичним Корпусом

На Прикарпатті підписано меморандум про співпрацю з Міжнародним Медичним Корпусом

0

Вони не стоять осторонь чужої біди… Приємно, що міжнародні організації продовжують підтримувати український народ у цей важкий час.

Пише Голос-Інфо, посилаючись на Zhannu Tabanets

Жанна Табанець мала чудову нагоду зустрітися з координатором офісу швидкого реагування Міжнародного Медичного Корпусу (International Medical Corps) Ендрю Раяном обговорити подальші напрямки співпраці та підписати меморандум.

Калуський район уже співпрацює з цією організацією близько півроку. За цей час є чимало напрацювань. Зокрема, щодо допомоги молодим матерям, внутрішньо переміщеним особам, проєкти у медичній та соціальній сферах. Оскільки нещодавно Ендрю Раян замінив попереднього керівника Даміра Росо, тож вирішив особисто ознайомитися з реалізацією важливих проєктів у Калуському районі.

Підчас зустрічі Ендрю Раян запевнив, що й надалі продовжуватиме реалізацію програми грудного вигодовування, підтримки центрів реабілітації, проведення різноманітних заходів у сфері психологічного здоров’я і психосоціальної підтримки, а також протидії гендерно зумовленого насильства.

Вона засвідчила свою підтримку та сприяння у реалізації усіх соціальних проєктів, які будуть впроваджуватися у районі.
У час війни уся Україна, зокрема і стикнулась з незліченною кількістю викликів. Ми щодня відвойовуємо своє право на безпеку, спокій та гідне життя.

Співпрацюючи із міжнародними благодійниками, громадськими організаціями, органами місцевого самоврядування,вони роблять усе, щоби Калуський район був гостинним прихистком для ВПО.

За весь період вони прийняли понад 32 тис. внутрішньо переміщених осіб. Наразі у районі проживає понад 12 тис. ВПО. Про кожного, хто прибуває сюди, вони повинні піклуватись, забезпечувати гідні умови життя – медичні консультації, психологічну підтримку, створювати робочі місця та ін.

Тому дякую тим людям, які прийшли нам на допомогу, дякую за кожну справу, яку ви вже реалізували або ще реалізуєте тут. Щира вдячність нашим міжнародним партнерам за підтримку у такий складний для нашої держави час! Ваша робота – вияв турботи і поваги до людей, котрі вимушено покинули свої домівки тікаючи від війни- Жанна Табенець

Спільно зможемо все. Разом – до Перемоги!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version