Головна Кримінал Прикарпатець, який побив швагра кухонною дошкою, отримав 200 годин громадських робіт

Прикарпатець, який побив швагра кухонною дошкою, отримав 200 годин громадських робіт

0

Калуський міськрайонний суд притягнув до відповідальності чоловіка, який побив кухонною дошкою свого швагра. Суд призначив йому 200 годин громадських робіт.

Про це повідомляє пресслужба судової установи, передає Галка.

Як йдеться у повідомленні, 50-річний обвинувачений посварився зі співмешканцем своєї сестри. Під час конфлікту він декілька разів вдарив кухонною дерев’яною дошкою по голові. Через це постраждалий чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму та струс мозку. Така травма відноситься до легких тілесних ушкоджень, зазначається у повідомленні.

У суді обвинувачений свою вину визнав та розкаявся. Просив суворо не карати. Натомість потерпілий просив призначити покарання обвинуваченому згідно з законом.

“Під час розгляду, суд прийшов до переконання, що виправлення, перевиховання обвинуваченого можливе без ізоляції його від суспільства, а покарання у вигляді громадських робіт буде необхідним й достатнім для його виправлення та попередження нових кримінальних правопорушень. Таким чином суд призначив покарання у виді 200 годин громадський робіт”, – зазначили в суді.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version